Tuin loungeset: vakantie in je tuin

In dit gekke jaar lukte het me toch nog even er een weekje tussenuit te gaan. Gewoon in Nederland, maar wel in een prachtig gelegen huisje met een tuin waar ik binnen enkele seconden helemaal gek op was. Die tuin was mijn droom met hoge bomen, vele bloemperken en allemaal gezellige zitjes. Hier en daar stond een complete tuin loungeset zodat ik steeds op een ander plekje kon gaan zitten. Hoewel de omgeving mooi was en ik vast van plan was elke dag een flink eind te lopen of te fietsen, lonkte die tuin. Het weer was prima dus ik begon de dag in de tuin en eindigde de dag in de tuin, steeds op een andere plek en genietend van de tuin loungeset waarop ik heerlijk onderuit mijn boek kon lezen of mijn bakkie koffie kon drinken. Om me heen fladderden vogels en vlinders en ik voelde me al gauw heel ontspannen en vrij. Deze tuin was daadwerkelijk een extra kamer van het huisje en ik heb meer tijd in die tuin doorgebracht dan in het huisje zelf. Maar ja, de vakantie vloog voorbij en met pijn in het hart nam ik afscheid van die tuin. Maar ik wist zeker: dit wil ik ook.

Tuin loungeset voor vakantiegevoel

Het gevoel dat ik op mijn vakantie had opgedaan, wilde ik zo lang mogelijk vasthouden. In mijn eigen tuin stond een krakkemikkige oude tuinstoel die helemaal niet lekker zat en bij mooi weer zat ik meestal gewoon binnen op de bank want dat was nu eenmaal comfortabeler. Maar nu wist ik welke opties ik had en ik ging online opzoek naar een all weather loungeset zodat ik ook in mijn eigen tuin dat vakantiegevoel kon opwekken. De keuze in loungesets is enorm groot en je hebt zulke leuke dingen tegenwoordig. Ik had al gauw een tuin loungeset gevonden die bij mij paste en voor ik het wist stond de set kant en klaar in mijn tuin.

Genieten van de rust

Buiten leven, nu zelfs af en toe buiten werken geeft me een bepaalde rust. Ik zit heerlijk op de tuin loungeset en kan nu dus uren buiten vertoeven. In de zomer heb ik er zelfs met mijn laptop uren gewerkt. Het gekke is dat werk dan niet voelt als werkt met de vogels om je hen en de zon in je gezicht. Het is me gelukt mijn vakantiegevoel vast te houden en ik leef nu zoveel mogelijk buiten. Is dat ook iets voor jou?