Op vakantie in mei

Het is in vele delen van het land meivakantie. Tijd dus om op pad te gaan met het hele gezin. Het weer wordt steeds zachter en de wereld gaat weer een beetje open. Dus hup, eropuit! Waar gaan jullie heen en wat moet je ook alweer meenemen als je met de kids op weg gaat? In deze blog vertel ik het je. Lees je mee?

Met de kinderen op reis

Met kindseren op vakantie gaan, is heel anders dan met volwassenen en dan is het ook nog eens verschillend afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Gelukkig hebben de meeste reisbureaus heel veel leuke opties voor alle leeftijden en kan je daarop, als je via internet boekt, heel eenvoudig filteren. Zo vind je een bestemming die voor iedereen leuk is, met ruimte voor activiteiten en ontspanning. Willen de kinderen naar een waterpark? Daar kan je naar kijken. Willen pa en ma naar de sauna? Ook dat kan op de lijst.

Alles op tijd ingepakt

En als je dan gekozen hebt, is het tijd om je voor te bereiden. Alle reisdocumenten zijn klaar nu moet de boel ingepakt worden. Bespaar jezelf een hoop stress en doe dit ruim van tevoren. Dan is alles gewassen en hoeft er niet op het laatste moment nog naar dat ene truitje of die specifieke broek gezocht te worden.

Genoeg entertainment opties

Je hebt de bestemming natuurlijk gekozen omdat het kindvriendelijk is, maar pak voor de zekerheid ook nog maar wat extra entertainment in. En nee, dit hoeft niet meteen weer de tablet te zijn. Neem voor de vakantie de kinderen mee naar de boekwinkel om een eigen boek uit te zoeken en zorg ook dat er knutselspullen meegaan. Niet alleen leuk voor op de bestemming, ook voor onderweg.

Tijdens de reis

Op de dag van vertrek wil je eigenlijk zo min mogelijk hoeven te regelen. Goed, als ouder zal je toch moeten maar je kan het zo makkelijk mogelijk voor jezelf maken door de voorbereiding ruim van tevoren te doen. Daarnaast is het wel zo lekker als iedereen in comfortabele kleding op pad gaat. Verwen jezelf daarom op een outfit van Black Bananas. Niet alleen zitten deze kleren hartstikke lekker, het ziet er ook nog een stijlvol uit. Wie zegt dat stijl en comfort niet samengaan, heeft duidelijk nog nooit bij Black Bananas geshopt. En er is ook een Black Bananas kids afdeling, zo gaat strak het hele gezin stijlvol de deur uit.