Jouw happy place = jouw huis

Heb jij een nieuwe woning en vraag je je af hoe je dit het beste kunt sieren met accessoires? Dan is het wellicht handig dat deze totaal aansluit op jouw meubels en de kleuren van jouw muren. Heb jij dat nog niet voor elkaar? Dan kan wat inspiratie jouw enorm veel doen. Wil jij bijvoorbeeld jouw huis een midden-oosten sfeer geven door Marokkaanse kussens? Lees dan snel verder… 

Jouw woonkamer

De visitekaart van jouw woning is de woonkamer. Echter is dit ook de kamer waar jij veel tijd zult doorbrengen. Het is hierdoor belangrijk dat het een sfeer heeft waarbij jij je helemaal thuis voelt en waarbij jij kunt zeggen dat het mooi, bijzonder en uniek oogt. Je kunt je woonkamer al een hele unieke en bijzondere uitstraling geven met het gebruik van slechts twee producten. Het ene is de Marokkaanse kussens en de andere is een vintage vloerkleed. De marokkaanse kussens zijn erg bijzonder. Naast dat ze erg fijn zijn, zijn ze ook erg mooi.  Ze zijn lekker zacht doordat ze gemaakt zijn van cactuszijde. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor hoef je in principe geen zorgen te maken of deze wel geschikt zijn voor de rest van jouw kamer. Een vloerkleed vintage is ook wel de finishing touch. Deze wordt ook wel het sfeermakende product genoemd. Het is een van de eerste dingen die jou kan opvallen als je een kamer binnenloopt. 

Accessoires.. 

Wil jij je tuin in plaats van je woonkamer renoveren of inrichten? Ook dat kan. De Marokkaanse kussens zullen jouw tuin omtoveren in een terras of een ander land. Je zult je thuis, in een vakantiesfeer voelen. Wie wilt nou geen vakantie in huis beleven? Kies bijvoorbeeld voor de vrolijke blauwe kussens en zet wat vintage meubels neer. Zoals een metalen bank of een houten tafel. Verf bijvoorbeeld je schutting in blauw, rood of geel. Maak jouw huis en tuin jouw favoriete plek. Je zult namelijk een grote deel van de dag, week, maand en wel jaren doorbrengen in jouw huis. 

Sfeer

De sfeer in een huis is erg belangrijk. Je brengt namelijk uren door in jouw huis. Na een lange dag werken kom je bijvoorbeeld thuis en wil je graag hangen op de bank. Stel dat je in een kamer komt waar jij je je niet thuis voelt. Waarschijnlijk zou je dan ook niet zo snel tijd doorbrengen in die kamer. Het is hierdoor belangrijk dat jouw kamer ook iets meeneemt van jou. Denk hierbij aan jouw persoonlijkheid, jouw belevingen en jouw innerlijke belevenis. Ben jij een persoon die houdt van de midden-oosten of van verschillende culturen? Dan kun je bijvoorbeeld jouw huis een vrolijke midden-oosten sfeer geven door wat warme kleuren te voegen aan jouw huis en wat leuke accessoires toe te voegen. Denk hierbij aan de Marokkaanse kussens. Vergeet niet dat jouw happy place, jouw huis is.