Is het alweer tijd voor een barbecue?

De winterse dagen lijken weg te zijn, de zon begint weer te schijnen en ook de temperaturen lopen langzaam op. Het is heerlijk weer buiten om bijvoorbeeld in de tuin te werken, te wandelen, te fietsen, maar kunnen we ook al buiten gaan eten met bijvoorbeeld een barbecue? 

Het antwoord hierop is ja! In dit blog vertellen we je namelijk meer over een Ofyr barbecue, een unieke barbecue waar je het gehele jaar gebruik van kunt maken. Je kunt barbecueën op een chique manier, maar zorgt een Ofyr barbecue ook nog eens voor sfeer in de tuin!

Heerlijk buiten koken

Een Ofyr barbecue biedt de mogelijkheid om ten alle tijden te kunnen koken in de tuin, wat het weer nu ook is. Zo zou je gebruik kunnen maken van de Ofyr barbecue en hierna in de tuin kunnen zitten van de zomer, maar kun je jezelf ook warm houden in het winterseizoen. Een Ofyr barbecue is een luxe vuurschaal van steen en beschikt deze over een dikke rand waar je verschillende gerechten op kunt bereiden. Door de vloeiende verloop van de warmte bereikt de plaat verschillende temperaturen en kan je hierdoor tegelijkertijd meerdere gerechten bereiden. Kies je voor gegrilde groenten, zalm of kies je toch voor een malse steak?

Na het koken kun je de Ofyr barbecue ook erg gemakkelijk schoonmaken en blijft de vuurschaal in zijn algemeen erg hygiënisch. De etensresten en het overtollige olie schraap je met een spatel in het vuur, de bakplaat maak je gemakkelijk schoon met een vochtige doek en kun je deze weer in de olie zetten, waarna de Ofyr weer klaar is voor gebruik!

Zorg voor sfeer in de tuin!

Het koken zelf op de Ofyr barbecue zorgt al voor erg veel sfeer, maar zorgt het vuur ook voor een uniek aanzicht in de tuin. Door het robuuste en uniek design is een Ofyr barbecue ideaal in de tuin en zorgt het voor een bijzonder aanzicht. Het is een must-have voor mensen die eens iets anders willen dan een reguliere vuurschaal en zijn de barbecues van Ofyr ook nog eens in verschillende soorten en maten te gebruiken. 

Op www.hottubselect.com vindt je een ruim aanbod aan verschillende barbecues en vuurschalen van Ofyr, waardoor er voor iedereen een geschikte Ofyr barbecue te verkrijgen is. Ga eens opzoek naar verschillende gerechten die je kunt bereiden op een Ofyr barbecue, stook de barbecue op en geniet van de mooie avonden vol met zon en plezier!