Fietsen boven auto rijden

Het is weer een mooie dag. De zon schijnt en er hangt een klein briesje. Het is gelukkig niet zo heet als in de zomer. Ook is het niet zo koud net als de volle winter. Zo een herfsttemperatuurtje is precies goed om wat in te gaan doen. Zo is een wandelling maken, of een bootcamp buiten doen een goed idee. Zo een bootcamp is wel erg zwaar. Maar soms ook wel leuk om te doen. Je doet telkens wat anders en het is ook nog is heel gezond voor je.

Bootcamp voor de gezondheid

Naast het wandelen en bootcampen vind ik scooter rijden ook erg leuk. Je hoeft er niet veel voor te doen je gaat nog steeds makkelijk naar de plekken die je wil zien en onderweg krijg je nog lekker de frisse lucht mee. Maar een scooter kost weer erg veel geld. Tenminste de scooter zelf hoeft niet heel erg veel te kosten maar met de benzine meegerekend is het toch best wel duur. En toen kwam iemand met een heel goed alternatief. Namelijk een elektrische fiets. Je moet er even in investeren maar daarna heb je ook iets. Zo ging ik zoeken naar een elektrische fiets. Maar dan wel een van goede kwaliteit. Ik heb het een en ander gespaard om deze investering te kunnen doen.

Wat is stromer?

Zo ging ik online opzoek naar een elektrische fiets. Ik vond op feitsvoordeelshop.nl een hele hoop fietsen. Waaronder ook elektrische fietsen. Zo zag ik een stromer fiets. Een stromer fiets is een elektrische fiets die met de hand in elkaar wordt gezet met de beste onderdelen. Om zo de bete prestaties te leveren maar ook een zo mooi mogelijk uiterlijk te geven. Met deze fietsen kan je wel 180 kilometer reizen. En ze kunnen gemiddeld 45 kilometer per uur hard gaan. Zo kom je nog is snel op plekken. En ook nog is zonder te tanken. Op de site wordt veel info gegeven over de fiets. Hier worden de specificaties vertelt maar ook de pluspunten en de minpunten van de fiets. Er staat veel informatie om op die manier de beste fiets beslissing te maken.

Van een file geniet niemand

Zo heb ik ook de beste fiets beslissing kunnen maken. Ik ben namelijk ook voor een stromer fiets gegaan. Hiermee kon ik ook makkelijk naar mijn werk gaan met de fiets. Want met de auto sta ik nog wel is in de file. Dit probleem heb ik dan ook niet als ik met de fiets ga. En ik kan genieten van de buitenlucht (als het lekker weer is) en de omgeving.