De juiste verlichting voor je magazijn!

Het is erg druk in de vele magazijnen! Mensen kopen tegenwoordig massaal online, aangezien we geen bezoek meer kunnen brengen aan de winkels. Webwinkels doen het in deze tijd erg goed en worden er dagelijks vele pakketten bezorgd bij mensen thuis. Zo bestellen mensen vele kleding, maar wordt er ook erg veel elektronica, gereedschap en meer besteld. De magazijnmedewerkers maken hierdoor overuren en zijn ze veel op de werkvloer te vinden.

In dit blog geven we graag een aantal tips hoe je kunt zorgen voor een veilige en prettige werkomgeving in het magazijn, door middel van de juiste verlichting. We geven we je graag een aantal tips en adviezen voor het gebruiken van verlichting, zoals de LED high bay lampen!

Veilige en fijne verlichting op de werkplek

Wanneer je aan het werk bent, is het fijn als je je werk kunt verrichten in een fijne en veilige omgeving. Het licht speelt hierin dan ook een zeer belangrijke rol. Op het kantoor zit je bijvoorbeeld veel achter je computer en kan het juiste licht hoofdpijn en klachten voorkomen, maar geldt dit ook zeker voor magazijnmedewerkers. Constant felle lichten kunnen zorgen voor erg veel nare klachten, dus is het verstandig om zorgvuldig te kijken naar de juiste verlichting voor in het magazijn.

LED high bay lampen zijn bijvoorbeeld lampen die specifiek zijn ontwikkelt om te plaatsen in een magazijn. De LED high bay lampen bieden een hoge lichtopbrengst, zonder dat het direct om een hoog vermogen hoeft te gaan. Met 100 tot 200 Watt zul je al aan de (NEN)normen voldoen, waarmee je beschikt over de juiste verlichting voor de werkplaats. 

LED high bay lampen van BES LED

Wanneer je op zoek bent naar LED high bay lampen en deze lampen wilt gebruiken als magazijn verlichting in jouw magazijn, is het aan te raden om contact op te nemen met BES LED. BES LED verkoopt veel LED high bay lampen in verschillende lichtkleuren, maten en wattages. Zo zijn de LED high bay lampen waterdicht en beschikken ze over veel meer voordelen. De lampen bieden de juiste verlichting voor het magazijn, waardoor het licht zorgt voor een fijne werkomgeving voor de werknemers. 

Bij BES LED beschik je over de voordeligste prijzen en geven zij je graag advies in de keuze voor de LED high bay lampen. Aan de hand van de opgestelde normen en jouw wensen kiezen zij de juiste lampen, waarmee zij geheel inspelen op jouw wensen en de normen die zijn opgelegd voor de verlichting in het magazijn!